Hoi! En welkom!

Leuk dat je een kijkje neemt op ouroutsideadventures.com. Hier delen wij onze buitenavonturen, om jou te inspireren om ook de deur uit te gaan.

Wij zijn Dennis (25) en Michelle (22). Wij zijn dol op sporten en de natuur. De sporten die wij het vaakst beoefenen zijn hardlopen en obstakelrun. We houden allebei ook van fietsen. Dennis heeft een mountainbike en Michelle heeft een racefiets. Wij gaan er graag op uit voor een wandeling en gaan af en toe voor een plons in het water.

Wij gaan in de zomer eigenlijk altijd op kampeervakantie. We houden van een mix tussen sportieve activiteiten, chilldagjes aan het water (vooral de zee en het strand) en af en toe een mooie stad bezoeken. We zijn dol op de bergen.

Op ouroutsideadventures.com zul je deze mix ook terugvinden. Hier kan je verslagen vinden van onze activiteiten, mooie routes voor hikes, hardlopen of roadtrips, tips voor kamperen, aanraders voor mini-vakanties en leuke dagjes weg, handige boeken, toffe gadgets en noem maar op. Alles wat je wil weten voor jouw volgende buiten-avontuur.

Thuis gaan we ook graag op pad. Daar zullen we ook over schrijven. Je hoeft dus niet ver van huis te zijn, om op buiten-avontuur te gaan. En je hebt ook zeker geen grote portemonnee, dure spullen of heftige skills nodig om iets met onze tips te kunnen doen. Wat we doen is voor de meeste mensen gewoon toegankelijk.

De ideeën, foto’s en artikelen zijn allemaal door onszelf bedacht of gemaakt. Als dit niet zo is, staat dit erbij vermeld. We vinden het leuk als je onze ideeën of foto’s wilt gebruiken, wij vragen je dan wel om ons hierbij te vermelden.

Mocht je tips, suggesties of vragen hebben, neem dan contact met ons op via het contactformulier of ons instagram-account. We helpen je graag!

We hopen dat je hier veel inspiratie op zult doen en lekker naar buiten gaat! Kijk lekker rond en hopelijk mogen we je nog eens verwelkomen!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: