Wandelen tijdens zonsondergang in het Echtens Paradijs

Afgelopen week maakten wij aan het einde van de werkdag een wandeling in één van de bossen dicht bij huis: Het Echtens Paradijs. We besloten tijdens het wandelen de rode route te volgen. We werden positief verrast door het bos waar we al zo vaak geweest zijn. Lees gauw verder voor onze ervaring.

Het bos in Echten heeft van alles wat. Mooie heide, een zandvlakte, slingerpaadjes, vennetjes en dicht beboste stukken bos. Momenteel zitten de vennetjes vol met kwakkende kikkers, die samen met de vele vogels in het bos, zorgen voor gezellige muziek tijdens je wandeling. De hond mag ook mee. Op een deel van deze wandeling mag je hond ook loslopen. Kortom, deze route heeft voor ieder wat wils!

Voor de rode route kan je op meerdere plekken parkeren. Wij zelf beginnen onze wandelingen vanaf de Velingenweg in Echten. Je kan je ronde ook beginnen bij de Westerbergen. Je moet dan eerst een stukje naar de route toe lopen, maar je begint en eindigt dan wel bij een fijne horecagelegenheid. De route naar de rode route staat aangegeven vanaf de Westerbergen.

De route is helaas niet geschikt voor kinderwagens en rolstoelen. De route is net iets minder dan 6 kilometer lang.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: