Keimannetjes volgen naar de Schaapskooi Ruinen (Dwingelderveld)

Bij het Dwingelderveld zijn talloze leuke wandelroutes te vinden. Één van deze leuke routes is de route door het Kloosterveld. Dit is een zwerfroute richting de Schaapskooi Ruinen.

De route begint bij het bezoekerscentrum Dwingelderveld. Je kan de route beginnen door eerst door de tuinen van het bezoekerscentrum te lopen, maar je kan de tuinen ook overslaan en beginnen bij het gele bordje.

Keimannetje op de Keimannetjesroute Dwingelderveld

Voor de snelste route richting de de schaapskooi volg je de opgestapelde keien. Je komt dan over mooie velden met grassen, vennen en bijzondere bomen. Je wandelt dan ongeveer een route van 3 kilometer.

Keimannetje op de Keimannetjesroute

Op het Kloosterveld ligt niet echt een pad, je kan dus zelf bepalen hoe je van kei naar kei gaat. Je kan ook zelf een route bepalen. Het is toegestaan om in heel het gebied te komen. Honden mogen ook mee, maar wel aangelijnd. De schapen mogen er ook lopen namelijk.

Keimannetje en vogelgids
Tijdens deze route hoor je veel vogels, maar een geluid sprong er wel heel erg uit

🅿️ Benderse 22, Ruinen (gratis) 🐶 Toegestaan, mits aangelijnd 🔢 3 kilometer

Keimannetjes route is te lopen met honden

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: